Leiebil Seattle Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Seattle Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Seattle Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Seattle Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Seattle Lufthavn guide

Leiebil Seattle Airport

Bilutleie Seattle Lufthavn

Tacoma internasjonale flyplass (SEA), som også er kjent som Sea-Tac Airport, eller bare Sea-Tac, tjenester byene Seattle og Tacoma, Washington, samt den vestlige delen av staten.Det er attende travleste flyplassen i USA i form av passasjertrafikken. I 2010 var det 31,553,166 passasjerer som kom og fløy fra Seattle – Tacoma internasjonale flyplass.

Flyplassen er en viktig knutepunkt for Alaska Airlines. Det var en av de beste transportører i 2010 i forhold til passasjerer med 34,9 prosent av alle flyreiser. De andre fire flyselskaper bærere var Horizon Air (14,1 prosent), Delta Airlines (10,9 prosent), Southwest Airlines (8,7 prosent), og United Airlines (6,6 prosent). Andre flyselskaper som yter tjenester til Seattle – Tacoma International Airport inkluderer Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Korean Air og Virgin Atlantic.

De fem travleste internasjonale ruter fra Seattle – Tacoma International Airport i 2010 var Vancouver, British Columbia, Canada, Tokyo, Japan, Seoul, Sør Korea, Amsterdam, Nederland, og Victoria, British Columbia, Canada. De fem beste innenriksruter var Los Angeles , California, Denver , Colorado, San Francisco , California, Anchorage , Alaska, og Chicago , Illinois.

Inne i Seattle, er det ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.