Leiebil Los Angeles

» Bilutleie » Leiebil Los Angeles
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Los Angeles

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Los Angeles. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Los Angeles guide

Leiebil Los Angeles

Bilutleie Los Angeles

Los Angeles ligger i California. Det er den mest befolkede byen i staten og det nest mest befolkede byen i USA (rett bak New York City ).The City of Los Angeles, også kjent som «The City of Angels», har en befolkning på 3,792,621 innbyggere (2010) og er 1,301.97 kvadratkilometer i størrelse. Det er et globalt sentrum for internasjonal handel, kultur, næringsliv, underholdning, mote, media, utdanning, teknologi og vitenskap. Det er hjemmet til Hollywood, og derfor betraktet som «Entertainment Capital of the World.»

Bortsett fra å ta turer rundt Hollywood, er det mye å se og gjøre i Los Angeles. Dette inkluderer Museum of Contemporary Art, siden museet på La Brea funn, Mulholland Drive, og Exposition Park.

Los Angeles gir også en flott mulighet til å se noen idretter, deriblant LA Dodgers, LA Lakers, og LA Kings.

Los Angeles er betjent av Los Angeles International Airport (LAX) .Det er mindre enn 20 kilometer rett utenfor Los Angeles ‘sentrum. Bare noen få av de viktigste flyplassene som flyr til og fra Los Angeles International Airport omfatter United Airlines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, Iberia, El Al, Delta Airlines, British Airways, og American Airlines