Leiebil San Francisco

» Bilutleie » Leiebil San Francisco
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie San Francisco

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i San Francisco. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

San Francisco guide

Leiebil San Francisco

Bilutleie San Francisco

Byen San Francisco, California en av de viktigste kulturelle og økonomiske sentre for staten. Det er den fjerde mest befolkede byen i California og det trettende mest befolkede byen i USA. San Francisco har en befolkning på 805,235 innbyggere (2010) og er 600.6 kvadratkilometer i størrelse. San Francisco er et knutepunkt for liberal aktivisme i landet og er kjent for en rekke berømte landemerker, deriblant Golden Gate Bridge og Chinatown.

Fishermans Wharf er den mest ettertraktede beliggenheten i San Francisco for turister. Ting å gjøre og se omfatte 39 Pier, som er full av restauranter, butikker, cruise, og underholdningstilbud, Aquarium of the Bay, Ripleys Believe It or Not! Museum, San Francisco Maritime National Historical Park, og det er også her hvor besøkende kan ta et cruise til Alcatraz og omvisning i anlegget.

Andre ting å inkludere i en tur til San Francisco er Cartoon Art Museum, Moderne jødiske museet, Wax Museum, Golden Gate Park, og den japanske Tea Garden.

Kulturarrangementer som finner sted årlig i San Francisco omfatter Cherry Blossom Festival, Fringe Festival, San Francisco Blues Festival, kinesisk nyttår Fiestas, og Easter Parade og Spring Celebration.

The San Francisco International Airport (SFO) tjenester hele regionen San Francisco, California.Det ligger 21 kilometer fra San Francisco sentrum distrikt. Det er den nest travleste flyplassen i California og den tiende travleste i USA.