Leiebil New York

» Bilutleie » Leiebil New York
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie New York

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i New York. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

New York guide

Leiebil New York

Bilutleie New York

New York City er muligens den mest kjente og mest besøkte by i hele USA. Det er den mest befolkede byen i USA, samt en av de tettest befolkede byene i verden. NYC, som det er mer vanlig skrevet, har en befolkning på 8,175,133 innbyggere (2010) og er 1,214.4 kvadratkilometer i størrelse. Byen er et senter for media, finans, global handel, mote, kunst, utdanning, teknologi, forskning og underholdning. Det er hjem til hovedkvarteret for FN. New York City er også kjent for å ha den mest anerkjente skyline i hele verden, sentrert rundt Empire State Building.

Byen er delt inn i fem ulike bydeler, hver med sine egne attraksjoner å tilby. Noen av de mest populære attraksjoner inkluderer Yankee Stadium, Metropolitan Museum of Art, Statue of Liberty og Ellis Island, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center, New York Public Library, Times Square og Central Park.

En av de primære flyplassene som betjener hele byen New York er John F. Kennedy International Airport – mest kjent fra sin Aita kode – JFK. Det er den travleste flyplassen i hele USA.