Leiebil Denver

» Bilutleie » Leiebil Denver
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Denver

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Denver. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Denver guide

Leiebil Denver

Bilutleie Denver

Denver er ikke bare hovedstaden i delstaten Colorado, men det er også den mest befolke byen i delstaten. Byen har en befolkning på 600,158 innbyggere (2010) og er 401,3 kvadratkilometer i størrelse. Denver har fått tilnavnet «Mile High City» fordi den offisielle heving av byen er nøyaktig en mil (1,6 kilometer) over havet.

Denver er en veldig levende by som tilbyr en overflod av attraksjoner for alle som besøker bygrensen. Noen av attraksjonene inkluderer Colorado State Capitol, Denver Mint, Denver Art Museum, Denver Zoo, Denver Botanical Gardens, og Washington Park.

Noen av arrangementer og festivaler som arrangeres i løpet av året i Denver inkluderer Mile High Snowfest, Denver Restaurant Week, Downtown Denver Festival of the Arts, brygge på Zoo, Great American Beer Festival, og starz International Film Festival.

Byen Denver er betjent av Denver International Airport (DEN). Det ligger 20.17 kilometer fra sentrum av byen Noen av de flyselskapene som er betjent av denne flyplassen inkluderer Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, Southwest Airlines, og Frontier Airlines.