Leiebil Chicago

» Bilutleie » Leiebil Chicago
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Chicago

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Chicago. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Chicago guide

Leiebil Chicago

Bilutleie Chicago

Chicago er den største byen i delstaten Illinois. Byen er kjent som «The Windy City» på grunn av sin vær og sin nærhet til Lake Michigan. Det er den største byen i Midtvesten, og den tredje mest befolkede byen i USA (etter NYC og Los Angeles).Byen har en befolkning på 2,695,598 innbyggere (2010) og er 606.1 kvadratkilometer i størrelse. Det er et knutepunkt for finans og næringsliv, og er en økonomisk mektig by. Det er også hjemmet til blues og jazz musikalske sjangere. Det er kjent for sine pittoreske skyline, sandstrender, store parker, førsteklasses museer, og noen av de beste samlinger av moderne arkitektur finnes overalt.

Ting å se i Chicago inkluderer Adler Planetarium, Field Museum of Natural History, Grant Park, og Washington Park.

Chicago har en rekke festivaler gjennom hele året, inkludert Blues Fest, Taste of Chicago, Jazz Fest, og Lollapalooza.

Flyplassen nærmest byen Chicago er den O’Hare internasjonale flyplass (ORD). Den ligger 25.48 kilometer fra byen. Flyselskaper som betjener flyplassen inkluderer United Airlines, Lufthansa, KLM, JetBlue Airways, Delta Airlines, British Airlines og American Airlines.