Leiebil Seattle

» Bilutleie » Leiebil Seattle
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Seattle

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Seattle. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Seattle guide

Leiebil Seattle

Bilutleie Seattle

Seattle er den største byen i delstaten Washington. Byen har en befolkning på 608,660 innbyggere (2010) og er 369.2 kvadratkilometer i størrelse. Seattle er kjent for sin imponerende musikkhistorie. Jazz utviklet her og hjulpet kjente musikere som Quincy Jones og Ray Charles. Byen er også fødestedet til Jimi Hendrix og det musikalske sjangeren kjent som grunge, med band som Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden og kom ut av Seattle. Seattle er også stort på indie rock scene.

Noen av de ting å se og gjøre i Seattle inkluderer store Pacific Northwest Brewery Tour Company, Seattle Art Museum, Science Fiction Museum (hjem til Science Fiction Hall of Fame), Seattle Aquarium, og Museum of Flight. Det er også Space Needle, Woodland Park Zoo, Gasworks Park, og Waterfront Aktiviteter Center.

Hendelser i Seattle inkluderer Seafair, Northwest Folklife Festival, Capitol Hill Block Party, Fremont Fair, og bitt av Seattle.

Det er mange stier for sykling entusiaster. Dette inkluderer Burke Gilman stien og «The bendelorm» i Philip Arnold Park.

Seattle, Washington er betjent av Seattle – Tacoma internasjonale flyplass (SEA) ofte referert til som Sea-Tac.Det ligger 2,4 kilometer fra Interstate 5. Flyselskaper som betjener denne flyplassen inkluderer Delta Airlines, United Airlines, British Airways, Air Canada, og Virgin Atlantic.