Leiebil Anchorage

» Bilutleie » Leiebil Anchorage
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Anchorage

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Anchorage. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Anchorage guide

Leiebil Anchorage

Bilutleie Anchorage

Byen Anchorage ligger i delstaten Alaska. Det er den største byen i staten, med ca 291 826 innbyggere (2010). Byen er 5,079.2 kvadratkilometer i størrelse. Det har blitt kåret til «All American City» av National Civic League fire ganger, med det siste i 2002. Kiplinger har også kalt det mest skatt vennlige byen i hele USA.

Det er mye å se mens i Anchorage, inkludert Alaska Native Heritage Center, Anchorage Zoo, Anchorage Museum of History and Art, og Alaska Wildlife Conservation Center.

Mange besøkende liker å dra på dyrelivet ser turer mens i Anchorage for å se arter som elg, dall sau, og svartbjørn. Tony Knowles Coastal Trails tilbyr noen av de beste utsikten over byen for vandring og sykling entusiaster. Og selvfølgelig, siden det er Anchorage, Alaska, er det en overflod av ski og snowboard muligheter.

Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) ligger 7.08 kilometer utenfor sentrum av Anchorage. De fleste av flyreisene som kommer inn i Anchorage flyplassen er sesongarbeid som det kan være vanskelig å lande i vintermånedene.