Leiebil Detroit

» Bilutleie » Leiebil Detroit
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Detroit

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Detroit. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Detroit guide

Leiebil Detroit

Bilutleie Detroit

Byen Detroit, som ligger i Michigan, den primære økonomiske, transport og kulturelle senter for hele fylket. Detroit har en befolkning på 713,777 innbyggere (2010) og er 370.4 kvadratkilometer i størrelse. Det er attende mest befolkede byen i USA. Det er den globale senter for bilindustri og byen er synonymt med den amerikanske bilindustrien. Dette er den viktigste grunnen til at byen har kallenavnet «Motor City.»

Ting å se og gjøre mens i Detroit inkluderer Renaissance Center, Greektown og Corktown historiske nabolag, Hitsville USA, eller ta en tur til en av de mange automotive fabrikken museer. Det er også en rekke kasinoer, konserter, og cruise rundt de store sjøene.

Festivaler og events i Detroit inkluderer International Freedom Festival, Motown Winter Blast, og den nord American International Auto Show.

Byen Detroit er betjent av Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) .Det ligger 28.23 kilometer fra sentrum av byen.