Leiebil Detroit Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Detroit Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Detroit Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Detroit Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Detroit Lufthavn guide

Leiebil Detroit Airport

Bilutleie Detroit Lufthavn

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW), ofte referert til som Detroit Metro Airport, eller bare DTW, er en stor internasjonal flyplass. I 2010 ble Detroit Metropolitan Wayne County Airport rangeres sekstende travleste flyplassen i hele USA og den tjuefjerde travleste i verden i forhold til sin passasjertrafikk. I 2010 håndterte flyplassen 32,377,064 passasjerer. I forhold til luftfartøy avganger og landinger, er det en av de ti beste travleste flyplassene i Nord-Amerika. Bortsett fra å tjene mest mulig ut av Detroit, det også tjenester Toledo, Ohio, som ligger bare 47 miles fra flyplassen.

 

Denne flyplassen er den nest største knutepunkt for Delta Airlines. Andre flyselskaper betjente ved denne flyplassen inkluderer Air Canada, Air France, American Airlines, Lufthansa, Southwest Airlines, United Airlines, og AirTran Airways.

 

De fem beste travleste innenriksruter i 2010 var Atlanta , Georgia; Orlando , Florida; New York , New York; Las Vegas , Nevada, og Chicago , Illinois.

 

Inne i Detroit Airport, er det ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.