Leiebil Baltimore

» Bilutleie » Leiebil Baltimore
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Baltimore

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Baltimore. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Baltimore guide

Leiebil Baltimore

Bilutleie Baltimore

Byen Baltimore, Maryland er den største byen og kulturelle sentrum i Maryland, samt den største uavhengige byen i USA, noe som betyr at den ikke tilhører noen ett fylke. Byen har en befolkning på 620,961 innbyggere (2010) og er 238,4 kvadratkilometer i størrelse. Det er et populært turistmål på grunn av sin nærhet til Washington DC.

En av de beste stedene å besøke i Baltimore er indre havn. Det er hjertet av byen. Det finnes mange hoteller og mye attraksjoner som Baltimore Maritime Museum, Maryland Science Center, og National Aquarium. En annen flott område å besøke er Falt i Point. Det er en historisk maritimt nabolag som har flest restauranter, puber og barer. Det er også Fells Point Ghost Tours, og i juli og august er det filmer på Pier.

Den nærmeste flyplassen til Baltimore er Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport .Oppkalt etter den første afroamerikanske å holde en plass på den amerikanske høyesterett, er det plassert 13.66 km fra sentrum av byen.