Leiebil Baltimore Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Baltimore Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Baltimore Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Baltimore Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Baltimore Lufthavn guide

Leiebil Baltimore AirportBaltimore Airport, kjent som Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) er en internasjonal flyplass som betjener Baltimore-Washington Metropolitan Area. Den er ti miles sør for byen Baltimore og 32 miles nordøst for Washington DC . Flyplassen er oppkalt etter Thurgood Marshall, en innfødt av Baltimore og den aller første afroamerikanske valgt til USAs høyesterett. Flyplassen ble rangert som den tjuefjerde travleste flyplassen i hele Nord-Amerika i 2010. I det året, håndterte flyplassen 21,936,461 passasjerer.

Det finnes mange flyselskaper som kommer og går fra Baltimore flyplassen, noen av sine flyselskaper inkluderer Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airlines, Southwest Airlines, United Airlines og US Airways.

Noen av de nasjonale og internasjonale charterselskapene omfatter American Airlines, Ryan International Airlines, World Airways, og Omni Air International.

De fem travleste innenriksrutene for denne flyplassen er Atlanta, Georgia , Boston, Massachusetts , Orlando, Florida , Charlotte North Carolina , og Detroit, Michigan .

Inne i Baltimore flyplass, er det ganske mange fasiliteter inkludert turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre, butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger til turen.