Leiebil Philadelphia

» Bilutleie » Leiebil Philadelphia
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Philadelphia

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Philadelphia. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Philadelphia guide

Leiebil Philadelphia

Bilutleie Philadelphia

Byen Philadelphia, Pennsylvania er den største i staten og den femte mest befolkede byen i USA. Byen har en befolkning på 1,526,006 innbyggere (2010) og er 369,3 kvadratkilometer i størrelse. Byen går av en rekke kallenavn, inkludert «Philly» og «The City of broderkjærlighet.» Byen er kjent for sin kultur og kunst. Byen er synonymt med det myke kringle og cheesesteak sandwich.

Ting å se og gjøre mens i Philadelphia inkluderer Fairmount Park, Philadelphia Magic Gardens, Franklin Institute Science Museum, National Museum of American Jewish History, og Independence Seaport Museum. Andre ting å se inkludere Independence National Historic Park, Edgar Allan Poe National Historic Site, og Eastern State Penitentiary, som er en av de mest historiske fengsler i USA.

Philadelphia er også kjent for alle sine idrettslag, inkludert Philadelphia Phillies, den primære baseball team, Philadelphia Eagles, NFL team, Philadelphia 76ers, NBA team, og for NHL fans, er det Philadelphia Flyers.

Flyplassen at tjenestene hele Philadelphia byen er Philadelphia International Airport (PHL) .