Leiebil Orange County

» Bilutleie » Leiebil Orange County
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Orange County

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Orange County. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Orange County guide

Leiebil Orange County

Bilutleie Orange County

Orange County er en av de mest kjente fylkene i hele California. Det er den tredje mest befolkede fylket i staten. Det har en befolkning på 3,010,232 innbyggere (2010) og er 947.98 kvadratkilometer i størrelse. Noen av de mest kjente byene i fylket omfatter Anaheim, Laguna Niguel, og Newport Beach. Fylket er kjent for sin høye nivå av turisme, boliger mange strender langs 64 kilometer fra kystlinjen. Det er også hjemmet til to av de største attraksjonene i hele California – Knotts Berry Farm og Disneyland.

Andre ting å se og gjøre mens i Orange County inkluderer Ocean institutt og Mission San Juan Capistrano. Det er også Irvine Spectrum, Top of the World, Dana Wharf Sportfishing og Whale Watching, og Flightdeck Air Combat Center.

Orange County, California er primært betjenes av John Wayne Airport (SNA), som ligger 23 kilometer fra Disneyland Resort, den primære attraksjonen i Orange County. Flyselskapene betjent av flyplassen inkluderer AirTran Airways, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines, og United Airlines.