Leiebil Norfolk

» Bilutleie » Leiebil Norfolk
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Norfolk

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Norfolk. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Norfolk guide

Leiebil Norfolk

Bilutleie Norfolk

Byen Norfolk er en selvstendig by i Virginia. Det er den nest største byen i staten. Det har en befolkning på 242,803 innbyggere (2010) og er 96,3 square miles i størrelse. Byen har vært viktig som en strategisk transport og militært synspunkt. Det er hjem til den største marinebasen i verden – Norfolk Naval Base. The North Atlantic Treaty Organization (NATO) har sitt forsvar hovedkvarter i byen.

Ting å se mens i Norfolk inkluderer Naval Station Tour, Virginia Zoo, Chrysler Museum of Art, Norfolk Botanical Garden, og Nauticus – National Maritime Center. Besøkende kan også ta en Ånd Norfolk Cruise rundt i området, inkludert rundt marinebasen.

Mange mennesker kommer inn i Norfolk fordi det er en viktig havneby for en rekke cruise til Bermuda og resten av de karibiske øyene.

Byen Norfolk, Virginia er primært betjenes av Norfolk International Airport. Den ligger omtrent 5,5 kilometer fra byens sentrale forretningsstrøk. Noen av de flyselskapene som take-off og landing på flyplassen inkluderer American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines og US Airways.