Leiebil Minneapolis Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Minneapolis Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Minneapolis Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Minneapolis Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Minneapolis Lufthavn guide

Leiebil Minneapolis Airport

Bilutleie Minneapolis Lufthavn

Minneapolis – St. Paul International Airport (MSP) er en felles sivil – militær flyplass for offentlig bruk. Det er den travleste samt den største flyplassen for å tjene den øvre Midtvesten regionen i USA, inkludert Iowa, Minnesota, North Dakota, South Dakota, og Wisconsin. I forhold til passasjertrafikk, Minneapolis – er Saint Paul International Airport femtende travleste i USA. I 2010 tjente flyplassen 32,839,441 passasjerer.

Noen av de flyselskapene som betjener flyplassen inkluderer Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Skywest Airlines, Frontier Airlines, Icelandair, United Airlines og US Airways.

Fra oktober 2010 til september 2011, var de travleste innenriksruter på denne flyplassen Denver, Colorado, Atlanta, Georgia, Chicago, Illinois (ORD), Phoenix, Arizona, og Seattle, Washington.

Topp tre travleste internasjonale ruter mellom 2009 og 2010 var Amsterdam, Nederland, Tokyo, Japan, og Cancun, Mexico.

For de går inn og ut gjennom Minneapolis Airport, er det mange fasiliteter som gjør turen morsommere, inkludert ulike spisesteder, shoppingmuligheter, valutaveksling skrivebord, minibanker, turistinformasjon, og en rekke bilutleiefirmaer selskaper gir gode tilbud på bil utleie alternativer.