Leiebil Memphis

» Bilutleie » Leiebil Memphis
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Memphis

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Memphis. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Memphis guide

Leiebil Memphis

Bilutleie Memphis

Memphis ligger i det sørvestlige korridor av Tennessee. Byen har en befolkning på 646,889 innbyggere (2010) og er 763.4 kvadratkilometer i størrelse. Det er den største byen i staten. En av de tingene som Memphis er mest kjent for er Graceland – herskapshuset tilhørte Elvis Presley, som nå er et museum dedikert til artisten.

Det er mye å se i Memphis, inkludert Mississippi River Tours, National Civil Rights Museum, Memphis Rock ‘n’ Soul Museum og Ornamental Metal Museum. I midtown Memphis er det Memphis Zoo, Pink Palace, og Overton Park. Andre ting rundt byen Memphis inkludere Memphis Botanic Garden, Lichterman natursenter, Stax Museum of American Soul Music, og Shelby Farms Park.

Andre ting å gjøre være å ta en vogn rundt Memphis sentrum, og ser en rekke attraksjoner som Beale Street og Court Square. Besøkende kan også sjekke ut Ghost River Brewing Company og ta en tur, eller nyte Beale Street Music Festival hvis du besøker byen under den første helgen i mai.

Byen Memphis, Tennessee er betjent av Memphis International Airport. Denne flyplassen ligger ca fem kilometer fra byens sentrale forretningsstrøk. Flyselskaper som betjenes av denne flyplassen inkluderer Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, US Airways, og SkyWest Airlines.