Leiebil Idaho Falls

» Bilutleie » Leiebil Idaho Falls
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Idaho Falls

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Idaho Falls. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Idaho Falls guide

Leiebil Idaho Falls

Bilutleie Idaho Falls

Byen Idaho Falls, Idaho er den største byen i den østlige delen av staten. Det har en befolkning på 56,813 innbyggere (2010) og er 45 kvadratkilometer i størrelse. Det er et knutepunkt for ikke bare Øst-Idaho men også vestlige Wyoming grunn av sin høye livskvalitet, økonomisk vitalitet og sin nærhet til noen av de beste utendørs rekreasjon i verden. Idaho Falls er rutinemessig oppført som en av de beste stedene å bo i USA.

Noen av de tingene for å se mens i Idaho Falls inkluderer Museum of Idaho og Tautphaus Park Zoo. Det er også Idaho Falls River Walk og Teton Spectrum Racing. Det er også et flott sted å nyte vintersport, som ski og snowboard i vintermånedene.

Byen er også kjent for sin fremragende mat laget av en rekke lokalt eide restauranter. For eksempel er Sandpiper restaurant anses å være den beste i hele Idaho Falls, som det serverer alt fra regnbueørret til vakre hummer.

Byen Idaho Falls er betjent av Idaho Falls Regional Airport (IDA). Det er en liten, offentlig flyplass som ligger i nordvest Idaho Falls. De eneste flyselskapene som fortsatt betjene flyplassen er Allegiant Air, Skywest Airlines, og Seaport Airlines.