Leiebil Fort Myers

» Bilutleie » Leiebil Fort Myers
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Fort Myers

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Fort Myers. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Fort Myers guide

Leiebil Fort Myers

Bilutleie Fort Myers

Fort Myers ligger i sørlige Florida. Byen har en befolkning på 62,298 innbyggere (2010) og er 104,7 kvadratkilometer i størrelse. Det er den statlige og historisk knutepunkt for all Lee County, Florida. Det er også inngangsporten til resten av den sørlige delen av Florida, som har noen av de mest populære turistmål i staten. Det var en gang vinteren hjemme av både Henry Ford og Thomas Edison. I dag begge disse husene er flotte museer dedikert til sin eier og åpent for publikum.

 

Andre attraksjoner å se mens i Fort Myers inkluderer Butterfly Estates konservatoriet og Sanibel Lighthouse. Det er også Groove gaten Grille og Discotheque som er åpen bare på torsdager gjennom lørdager. Det vil vel kjent i hele området. Fort Myers er også hjem til Boston Red Sox Spring Training sentrum og Minnesota Twins Spring Training Center. Besøkende kan være i stand til å se noen av sine opplæring spill.

 

Flyplassen nærmest Fort Myers er det Southwest Florida International Airport (RSW) .Det ligger 16.45 km fra sentrum av byen. Flyselskaper tjenester ved denne flyplassen inkluderer US Airways, United Airlines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, Delta Airlines, og American Airlines