Leiebil Fort Lauderdale

» Bilutleie » Leiebil Fort Lauderdale
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Fort Lauderdale

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Fort Lauderdale. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Fort Lauderdale guide

Leiebil Fort Lauderdale

Bilutleie Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en populær by som ligger i Florida og langs Atlanterhavskysten. Byen har en befolkning på 165,521 innbyggere (2010) og er 93.3 kvadratkilometer i størrelse. Det blir ofte betraktet som «Amerikas Venezia» på grunn av den store kanalsystemet. Fort Lauderdale er mest kjent for alle de utsøkte strendene og de mange båter.

Byen er også kjent som en «shoppers paradis.»Det finnes mange kjøpesentre, loppemarkeder, og bulevarder flankert av boutiquer. Dette inkluderer butikkene på Las Olas Boulevard, Galleria Mall, Boca Town Center, Swap Shop, og Aventura Mall.

Fort Lauderdale Beach, også kjent som The Strip, er den mest populære stranden i byen. Det er fylt med en rekke barer og restauranter, og tilbyr en mengde muligheter angående strand idrett. I sentrum av området Fort Lauderdale, er det en rekke museer og senter for scenekunst.

Fort Lauderdale er betjent av Fort Lauderdale – Hollywood internasjonale flyplass (FLL) .Det ligger 5,57 kilometer fra byens sentrale forretningsstrøk. Noen av de viktigste flyselskapene operatører som tjeneste denne flyplassen er JetBlue Airways, Caribbean Airlines, American Airlines, og United Airlines.