Leiebil Albuquerque

» Bilutleie » Leiebil Albuquerque
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Albuquerque

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Albuquerque. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Albuquerque guide

Leiebil Albuquerque

Bilutleie Albuquerque

Byen Albuquerque ligger i delstaten New Mexico. Det er den største byen i staten, med en befolkning på 545,852 innbyggere. Dette gjør det også og trettiende nest største byen i USA. Det er 468.5 kvadratkilometer i størrelse. Albuquerque er hjem til University of New Mexico, Petroglyph National Monument, Sandia National Laboratories, og en del av Rio Grande.

Noen av attraksjoner å se i Albuquerque inkluderer Albuquerque Biological Park, Rio Grande zoologiske hage, Albuquerque akvarium, Indian Pueblo kultursenter, og National Museum of Nuclear Science and History.

Albuquerque International Balloon Fiesta er kjent som den største utposning selv i verden. Det er også en av de mest fotograferte hendelsene. Det er et kulturelt landemerke for byen. Holdt for ni dager i løpet av måneden av oktober, er det hundrevis av ballonger og er et fantastisk område for å se.

Byen Albuquerque er betjent av Albuquerque International Sunport (ABQ) .Det ligger 6.2 kilometer fra sentrum av byen. Det er den største kommersielle flyplassen i New Mexico.[/fusion_text]