Leiebil Washington DC

» Bilutleie » Leiebil Washington DC
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Washington DC

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Washington DC. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Washington DC guide

Leiebil Washington DC

Bilutleie Washington DC

Washington DC (District of Columbia) er hovedstaden i USA. Det er der alle tre grener av den føderale regjeringen er plassert, over 175 utenlandske ambassader, samt hovedkvarter til store fagforeninger, lobbyvirksomhet grupper, ideelle organisasjoner, og organisasjoner som Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet. Byen har en befolkning på 617,996 innbyggere (2011) og er 177 kvadratkilometer i størrelse.

Downtown DC er sentrum av byen, det huser Smithsonian Museum, Det hvite hus, Kennedy Center, Washington Monument, National World War II Memorial, uavhengighetserklæringen Memorial, og Vietnam Veterans Memorial. Andre ting å se og tar med den amerikanske Capitol Building, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, National Natural History Museum, Holocaust-museet, og Library of Congress.

Det finnes en rekke festivaler som går gjennom hele året. Bortsett fra den store feiringen i juli fjerde, det er National Cherry Blossom Festival, Smithsonian Folklife Festival. The National Kite Festival av Washington-monumentet og Screen on the Green hvor klassiske filmer vises gratis på Mall.

Washington DC er betjent av Washington Dulles internasjonale flyplass (IAD) .Den ligger 41,8 kilometer rett utenfor sentrum av Washington DC.