Leiebil Tampa

» Bilutleie » Leiebil Tampa
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Leiebil Tampa

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Tampa. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Tampa guide

Leiebil Tampa

Bilutleie Tampa

Tampa ligger langs vestkysten av delstaten Florida. Byen har en befolkning på 335,709 innbyggere (2010) og er 441.9 kvadratkilometer i størrelse. Tampa er kjent for å ha en rekke idrettslag, inkludert NFL har Tampa Bay Buccaneers, NHL i Tampa Bay Lightening, og LMB i Tampa Bay Rays.

Besøksadresse sentrum av Tampa gir en rekke attraksjoner, inkludert Channelside, Florida Aquarium, Tampa Museum of Art, og Tampa Theater. I Nord Tampa er det Busch Gardens Amusement Park, Lowry Park Zoo og Museum of Science and Industry.

Festivaler og events i Tampa inkluderer Gasparilla Pirate Festival, Sant’Yago Knight Parade, og cruise langs havnen i Tampa.

Byen Tampa, Florida betjenes av Tampa International Airport (TPA) .Det ligger 11 kilometer fra Tampa sentrale forretningsstrøk. Flyselskaper som er betjent av denne flyplassen inkluderer Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, British Airways, Cayman Airways, Delta Airlines, US Airways, og WestJet.