Leiebil Sanford

» Bilutleie » Leiebil Sanford
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Sanford

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Sanford. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Sanford guide

Leiebil Sanford

Bilutleie Sanford

Byen Sanford ligger sentralt i Florida. Det har en befolkning på 50,998 innbyggere (2009) og er 58,5 kvadratkilometer i størrelse. Det er en eldre resort og jordbruksareal og hjem til Seminole State College of Florida.

Det er mye å se og gjøre mens du bor i Sanford. Byen huser Central Florida zoologiske og botaniske hage, som huser en rekke arrangement gjennom årene, inkludert ZOO Boo Bash, Hippity Hop Adventures, og en Independence Day Celebration holdt årlig. Byen er også hjem til mange parker, blant annet Cameron Wight Park, Lake Jesup villmark, Sunland Park, og Lake Dot Park. Det finnes mange båtliv, inkludert Bills Airboat Adventures og Riverboat Romance, samt golfklubber, som Mayfair Country Club.

Flyplassen nærmest byen Sanford er Orlando-Sanford International Airport (SFB) .Det ligger 4.31 km fra sentrum av byen og like utenfor Orlando. Det var opprinnelig en militær installasjon som til slutt ble forvandlet til en offentlig flyplass.