Leiebil Sanford Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Sanford Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Sanford Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Sanford Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Sanford Lufthavn guide

Leiebil Sanford Airport

Bilutleie Sanford Lufthavn

Orlando-Sanford International Airport (SFB) er en offentlig kommersiell flyplass som ligger i Sanford, Florida, rett utenfor Orlando. Den ble opprinnelig bygget som en militær installasjon kalt Naval Air Station Stanford. På grunn av tunge flytrening operasjoner, er det ofte regnes som en av de beste travleste flyplasser rundt om i verden i forhold til totale flygeoperasjoner. Den har også en funksjon av å være sekundær kommersielle flyplass for Orlando.

Flyselskaper som service på Ørland-Sanford International Airport inkluderer Allegiant Air, Arkefly, Direct Air, Iceland Express, Monarch, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, og Vision Airlines.

De fem travleste innenriksrutene ut av Orlando-Sanford International Airport i 2010 var Plattsburg, New York, Rockford, Illinois, Chattanooga, Tennessee, Bangor, Maine, og South Bend, Indiana.

Inne i Sanford flyplassen, det er ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.