Leiebil San Jose

» Bilutleie » Leiebil San Jose
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie San Jose Sammenlign priser og finn billig bilutleie i San Jose. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

San Jose guide

Leiebil San Jose

Bilutleie San Jose

Byen San Jose, California er den tredje største i staten og den tiende største i USA. Det har en befolkning på 945,942 innbyggere (2010) og er 466.11 kvadratkilometer i størrelse. San Jose er kjent som hovedstaden i Silicon Valley på grunn av sin stadig voksende lokale teknologiindustrien, med mange bedrifter som gjør sitt hjem der, inkludert Adobe Systems, eBay og Cisco Systems.

Inne sentrum av San Jose, det er en eklektisk blanding av hotell, restauranter, shoppingmuligheter, forretninger kontorer og nattklubber. Det er også San Pedro Square Bondens marked på fredager, Tech Museum, San Jose Museum of Art, og Dr. Martin Luther King Jr Library. Det er også en rekke attraksjoner utenfor sentrum av San Jose i tillegg, inkludert Winchester Mystery House, Rosicrucian egyptiske museet og planetarium, Rose Heritage Garden, og Santana Row, som er en europeisk stil landsby med en rekke butikker, restauranter, hoteller, og nattklubber.

Byen San Jose, California betjenes av Norman Y. Mineta San Jose internasjonale flyplass (SJC). Den ligger fire kilometer fra San Jose sentrum. Flyselskaper som betjenes av denne flyplassen inkluderer American Airlines, Hawaiian Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.