Leiebil San Diego

» Bilutleie » Leiebil San Diego
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie San Diego

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i San Diego. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

San Diego guide

Leiebil San Diego

Bilutleie San Diego

Byen San Diego, California er den nest største i staten. Det har en befolkning på 1,301,617 innbyggere (2010) og er 964.506 kvadratkilometer i størrelse. Det ligger langs kysten av Stillehavet og deler grense med Mexico, vendt Tijuana. Det er hjem til USA Sjøforsvarets Stillehavsflåten, og er kjent for sin viltstell bevegelse.

San Diego er hjem til SeaWorld, San Diego Zoo, og Safari Park. Det er også hjemmet til den eksklusive La Jolla kystsamfunn, som tilbyr besøkende en rekke vakre strender, bukter, og klipper klare til å bli utforsket. Det er også high end kjøpesentre, restauranter og kaffebarer i La Jolla. I San Diego sentrum, er det to viktige museer i forbindelse med vann – det San Diego Maritime Museum og USS Midway Museum

Det er alltid godt å besøke de ulike distriktene for å se hva alle av dem tilbyr. For eksempel er Point Lorna-Ocean Beach distriktet kjent for sin vakre kyst og rolige strender. Mission Beach og Pacific Beach distriktene er kjent for sine butikker, utesteder og restauranter. San Ysidro distriktet er hjem til den travleste landet grenseovergangen i verden hvor folk kan gå fra San Diego til Tijuana, Mexico.

Byen San Diego, California er betjent av San Diego International Airport .Det ligger 4,8 kilometer fra sentrum av byen. Flyselskaper som betjenes av denne flyplassen inkluderer American Airlines, US Airways, Virgin America, Air Canada, og JetBlue Airways.