Leiebil San Antonio

» Bilutleie » Leiebil San Antonio
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie San Antonio

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i San Antonio. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

San Antonio guide

Leiebil San Antonio

Bilutleie San Antonio

Byen San Antonio er den nest største i delstaten Texas. San Antonio har en befolkning på 1,327,407 innbyggere (2010) og er 1,067.3 kvadratkilometer i størrelse. San Antonio er kjent for å ha en sterk militær tilstedeværelse. Det er hjem til den Randolph Air Force Base, Brooks City-Base, Camp Bullis, Lackland Air Force Base og Fort Sam Houston.

En av de mest besøkte attraksjonene i San Antonio er den Alamo, som er ansett som en helligdom til Texas Liberty. Andre ting å se inkludere Casa Navarro State Historical Park, Aztec på elven, og kong William Historic Area. Andre steder å se inkludere San Antonio Zoological Gardens og Akvariet, San Antonio Missions nasjonalpark, SeaWorld, og Six Flags Fiesta Park.

Byen er også hjem til en rekke idrettslag, inkludert NBA San Antonio Spurs, som er fire ganger NBA champions. De spiller på AT & T Center i byen.

Byen San Antonio, Texas er betjent av San Antonio internasjonale flyplass (SAT) .