Leiebil Salt Lake City

» Bilutleie » Leiebil Salt Lake City
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Salt Lake City

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Salt Lake City. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Salt Lake City guide

Leiebil Salt Lake City

Bilutleie Salt Lake City

Salt Lake City er hovedstad i delstaten Utah, samt den mest befolkede byen i staten. Byen har en befolkning på 186,440 innbyggere (2010) og er 285.9 kvadratkilometer i størrelse. Det er hovedkvarteret til Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, en mormon kirken. Det var også hjemmet til 2002 Winter Olympic Games.

Noen av attraksjoner å se og gjøre inkludere Utah State Capitol Building, Salt Lake City Hovedbiblioteket, Sugar House, og dette er stedet Heritage Park. Det er også Hogle Zoo, Clark planetarium, Utah Museum of Natural History, Utah Museum of Fine Arts, den Living Planet Aquarium, og Rice Eccles Olympic Stadium.

Den mest populære attraksjonen i Utah er Temple Square. Det er der hovedkvarteret for LDS kirken så vel som den primære Salt Lake tempel.

Byen Salt Lake City, Utah er betjent av Salt Lake City internasjonale flyplass (SLC). Det ligger 6.4 kilometer fra den sentrale forretningsområdet i cityAirlines betjente ved denne flyplassen inkluderer American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airlines og US Airways.