Leiebil Sacramento

» Bilutleie » Leiebil Sacramento
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Sacramento

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Sacramento. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Sacramento guide

Leiebil Sacramento

Bilutleie Sacramento

Byen Sacramento er hovedstaden i delstaten California. Det er den sjette største byen i staten og en primær økonomiske og kulturelle sentrum. Byen har en befolkning på 466,488 innbyggere (2010) og er 259.27 kvadratkilometer. Det er den eldste innlemmet byen i staten og har litt av en langsommere tempo i livet enn de fleste av California. Det er også en av de mest mangfoldige byene i USA.

Noen av attraksjonene som befinner seg i Sacramento inkluderer California State Capitol, Sutter i Fort, staten Indian Museum, og Crocker Art Museum. Det er også hjemmet til den berømte Sacramento Zoo. Noen av de tingene å gjøre inkludere en sertifisert Farmers Market, Konserter i parken, Sacramento Jazz Festival og Jubilee under Memorial Day weekend, elverafting, og Sacramento Gold Rush Days. Byen er også hjem til California State Fair, Raging Waters, og American River Bike Trail.

Byen Sacramento, California er betjent av Sacramento International Airport (SMF) .Det ligger 16 kilometer fra byens sentrale forretningsstrøk. Flyselskaper som er betjent av denne flyplassen inkluderer American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.