Leiebil Portland

» Bilutleie » Leiebil Portland
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Portland

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Portland. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Portland guide

Leiebil Portland

Bilutleie Portland

Portland er en vakker by som ligger langs Pacific Northwest i delstaten Oregon. Det er den mest befolkede byen i staten. Det har en befolkning på 583,776 innbyggere (2010) og er 376.5 kvadratkilometer i størrelse. Portland har fått kallenavnet «The City of Roses» fordi dens klima er ideelt for dyrking av denne type blomst. På den internasjonale Rose Test Garden, personer teste ut forskjellige stammer av roser.

Det er mye å se og gjøre mens i Portland, inkludert Oregon Museum of Science and Industry, Portland Art Museum og Portland Underground. Det er mange nabolag som er alt interessant og unik, inkludert sentrum, Waterfront, Old Town, Chinatown, Pearl District, Jamison Square, og Hawthorne Boulevard. Det er også mange hager og parker, inkludert Grotto Gardens, Lan Su Kinesisk, Mount Tabor Park, og Tom McCall Waterfront Park.

Byen Portland, Oregon er betjent av Portland International Airport (PDX). Det er rundt 19 kilometer fra sentrum av Portland. Noen av flyselskapene betjenes av denne flyplassen inkluderer Air Canada, Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.