Leiebil Pittsburg

» Bilutleie » Leiebil Pittsburg
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Pittsburg

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Pittsburg. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Pittsburg guide

Leiebil Pittsburg

Bilutleie Pittsburg

Byen Pittsburgh, Pennsylvania er den nest største byen i staten. Byen har en befolkning på 305,704 innbyggere (2010) og er 151 kvadratkilometer i størrelse. Byen Pittsburgh består av en rekke distrikter som legger til anken og intriger av byen.

Det er mye å se og gjøre mens i Pittsburgh. Det er flere museer, deriblant Carnegie Museum of Natural History, Frick Art and Historical Center, Carnegie Museum of Art, Andy Warhol Museum og Carnegie Science Center. Det finnes også en rekke parker å nyte, for eksempel Schenley Park, Highland Park, Pittsburgh Zoo and PPG Aquarium, og Allegheny Observatory.

Noen av de festivalene som arrangeres årlig i Pittsburgh inkluderer Three Rivers Art Festival, den greske Food Festival, Pittsburgh Vintage Grand Prix, Three Rivers Regatta, og Little Italy dager.

Byen Pittsburgh, Pennsylvania er betjent av Pittsburgh internasjonale flyplass (PIT). Den ligger ca 30 kilometer fra sentrum delen av byen. Flyselskaper betjenes av Pittsburgh International Airport inkluderer American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways og US Airways.