Leiebil Phoenix

» Bilutleie » Leiebil Phoenix
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Phoenix

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Phoenix. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Phoenix guide

Leiebil Phoenix

Bilutleie Phoenix

Byen Phoenix er hovedstaden i delstaten Arizona, samt den største byen i staten og den sjette mest befolkede byen i USA. Phoenix har en befolkning på 1,445,632 innbyggere (2010) og er 1,341.5 kvadratkilometer i størrelse. Det er den viktigste transport, økonomisk, politisk og kulturelt sentrum for byen.

Noen av stedene å besøke mens du bor i Phoenix inkluderer Arizona Science Center, Desert Botanical Garden, Pueblo Grande museum og arkeologiske park, Phoenix Art Museum og Ro Ho En japansk Friendship Garden. Det er også Sea Life Aquarium, Desert Storm Hummer Tours, Arizona Grand Spa, og Arizona Grand Golf Course.

Noen hendelser som arrangeres årlig i Phoenix inkluderer Phoenix Film Festival, PF Changs Rock ‘n’ Roll maraton, Ford Ironman Arizona, og Fiesta Bowl og University of Phoenix Stadium.

Byen Phoenix er betjent av Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) .Det ligger 4,8 kilometer fra det sentrale forretningsdistriktet i byen.