Leiebil Palm Springs

» Bilutleie » Leiebil Palm Springs
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Palm Springs

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Palm Springs. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Palm Springs guide

Leiebil Palm Springs

Bilutleie Palm Springs

Palm Springs er en ørken by som ligger i California, i Coachella Valley. Det er 177 kilometer øst for Los Angeles og 225 kilometer nordvest for byen San Diego.Byen har en befolkning på 44,552 innbyggere (2010) og er 245.98 kvadratkilometer i størrelse. Det er et populært feriested for personer som liker både utendørs og innendørs aktiviteter. Det er kjent for sin vakre arkitektur og utallige turmuligheter. Det er et flott sted for de som leter etter litt hvile og avslapning.

Noen attraksjoner som er interessante for de fleste inkludere Living Desert Zoo and Gardens, de fantastiske Palm Spring Follies, Knott s Soak City, Palm Springs kunstmuseum, og Moorten botaniske hage og kaktarium.

Festivaler og arrangementer i Palm Springs omfatter Palm Springs International Film Festival , Palm Springs International Festival of Short Films, Festspillene i Native Film og kultur, Restaurant Week, den amerikanske Heat Bike Show, den eksotiske Car Show og auksjonen, og Lysfesten Parade.

Palm Springs, California er betjent av Palm Springs internasjonale flyplass (PSP). Det ligger bare tre kilometer fra byens sentrale forretningsstrøk. Noen av flyselskapene betjenes av denne flyplassen inkluderer Alaska Airlines, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, United Airlines, US Airways, Virgin America, og WestJet.