Leiebil Orlando

» Bilutleie » Leiebil Orlando
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Orlando

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Orlando. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Orlando guide

Leiebil Orlando

Bilutleie Orlando

Orlando er en av de mest populære byene i hele Florida. Det har en befolkning på 238,300 innbyggere (2010) og er 261,5 kvadratkilometer i størrelse. Orlando har kallenavnet «The City Beautiful» og er kjent for bolig Walt Disney World Resort, samt Universal Orlando Resort, SeaWorld, og gikk ‘n’ Wild Water Park. Det er en primær turistmål for familier og venner fra hele USA, samt over hele kloden.

De fleste turister kommer for å besøke Orlando enten mellom juni og august eller mars og april. Noen av de andre ting å se og tar med Charles Hosmer Morse Museum of American Art og Ripleys Believe It or Not! Orlando Odditorium. Andre attraksjoner inkluderer Discovery Cove, Aquatica, og Gatroland. Det er også mange golfbaner, parker og hager. Byen idrett også to meget populære middagsretter attraksjoner – Medieval Times og Arabian Nights.

Orlando har en rekke idrettslag også, inkludert NBA laget Orlando Magic, og Orlando Predators, en Arena Football League (AFL).

Byen Orlando, Florida betjenes av Orlando International Airport (MCO) .Det ligger 11 kilometer fra det sentrale forretningsdistriktet i FloridaAirlines landet og går på Orlando International Airport inkluderer United Airlines, JetBlue Airways, British Airways og American Airlines.