Leiebil Oakland

» Bilutleie » Leiebil Oakland
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Oakland

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Oakland. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Oakland guide

Leiebil Oakland

Bilutleie Oakland

Byen Oakland ligger langs vestkysten i delstaten California, og er en velkjent havnebyen på San Francisco Bay. Det er den åttende største byen i staten med en befolkning på 390 724 (2010). Det er 202.024 kvadratkilometer i størrelse. Det er kjent for sin vakre Middelhavet-lignende klima og Lake Merritt, som var den første offisielle Wildlife Refuge i USA.

Jack London Square er et av de mest populære turistmålene, og er oppkalt etter forfatteren som bodde i byen. Andre ting å se og gjøre mens i Oakland inkluderer en omvisning på USS Potomac, Oakland Museum of California, og Joaquin Miller Park. Besøkende kan også være i stand til å ta i Oakland Raiders spill eller en Oakland Athletics spill også.

Den nærmeste flyplassen til Oakland er Oakland Airport, også kjent som Oakland International Airport (OAK) .Det ligger 7.4 kilometer fra Oakland sentrale forretningsstrøk. Delta Airlines, JetBlue Airways og US Airways tilbyr en rekke flyvninger til andre huber hele Continental USA på daglig basis. Denne flyplassen er sett på som et populært alternativ til den travle San Francisco International Airport. Andre flyselskaper betjente her inkluderer Allegiant Air, Southwest Airlines, og United Airlines.