Leiebil Newark Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Newark Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Newark Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Newark Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Newark Lufthavn guide

Leiebil Newark Airport

Bilutleie Newark Lufthavn

Newark Liberty International Airport (EWR) eies av byen Newark, New Jersey og opereres av joint Point myndighet New York og New Jersey.Det ligger bare 24 kilometer fra Midtown Manhattan og ofte fungerer som et sted for reisende som ønsker å unngå kjas og mas JFK. I 2010 tjente flyplassen 33,107,401 passasjerer. Når det kombineres med JFK flyplass og LaGuardia flyplass, tre utgjør den største flyplassen systemet i nasjonen og den nest største i verden i forhold til passasjertrafikk, men først i verden i forhold til totale flygeoperasjoner.

Det er mange flyselskaper som tjeneste Newark, inkludert Air Canada, Air France, Alitalia, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, JetBlue Airways, Lufthansa, El Al, United Airlines, US Airways og Virgin Atlantic Airways.

De travleste innenriksruter mellom oktober 2010 og september 2011 var Orlando , Florida, Chicago , Illinois, Houston, Texas, Fort Lauderdale , Florida, og Atlanta , Georgia.

Newark Airport tilbyr alle sine gjester med en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet en mer fornøyelig, inkludert shoppingmuligheter, restaurant alternativer, minibanker, valutaveksling sentre, turistinformasjon, og flere bilutleiefirmaer kiosker.