Leiebil New York Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil New York Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie New York Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i New York Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

New York Lufthavn guide

Leiebil New York Airport

Bilutleie New York Lufthavn

John F. Kennedy International Airport (JKF) er en internasjonal flyplass som ligger i New York bydelen Queens.Det ligger bare 12 miles over nedre Manhattan. Denne New York Airport er ofte referert til av IATA-koden – JFK. Det er den travleste internasjonale passasjer gateway i USA. Den håndterer mer internasjonal trafikk enn noen annen flyplass i hele Nord-Amerika. I 2010 håndterte flyplassen en omtrentlig 46,514,154 passasjerer. Dette gjør det også den fjortende travleste flyplassen i hele verden.

Når det kombineres med LaGuardia Airport og Newark Liberty Airport, gjør det New York City den nest travleste flyplassen system i en by, rett etter London, Storbritannia.

Mer enn nitti flyselskaper opererer ut av JFK Airport. Det er den operative basen for JetBlue Airways og en stor internasjonal gateway knutepunkt for Delta Airlines og American Airlines. Andre flyselskaper inkluderer Air France, Alitalia, British Airways, El Al, Iberia, KLM, Lufthansa, Qantas, og US Airways.

De fem beste travleste internasjonale ruter i 2010 var London, Storbritannia, Paris, Frankrike, Frankfurt, Tyskland, Santo Domingo, Den dominikanske republikk, og Tokyo, Japan. De fem travleste innenriksrutene var Los Angeles og San Francisco , California, og Orlando , Miami , og Fort Lauderdale , Florida.

Inne i New York JFK Airport, er det ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.