Leiebil New Orleans

» Bilutleie » Leiebil New Orleans
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie New Orleans

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i New Orleans. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

New Orleans guide

Leiebil New Orleans

Bilutleie New Orleans

New Orleans er en viktig havneby for staten Louisiana, samt den største byen i staten. Byen har 343,829 innbyggere (2010) og er 907 kvadratkilometer i størrelse. Byen er mest kjent for sin musikk (særlig sjangeren jazz), kjøkken, og en rekke festivaler og feiringer, spesielt Mardi Gras. Mens byen ble hardt rammet under orkanen Katrina, kan det ikke bli stoppet og fremdeles en av de største turistattraksjonene i USA.

Franske kvarteret er den mest kjente så vel som den mest besøkte delen av New Orleans, Det finnes mange restauranter, musikklubber, antikvitetsbutikker, museer og barer. Uptown New Orleans er kjent for sin historiske arkitektur, kunstgallerier, antikvitetsbutikker, og klær stopper alt fra eksklusive til Thrifty.

Enkeltpersoner kan ta turer til noen av de historiske nabolag, dra på elvebåt cruise, ta noen sykkelturer, eller gamble på en av de lokale kasinoer. Det er mange steder som lærer folk hvordan å lage lokal mat, kreolsk mat, når de går hjem.

New Orleans, Louisiana er betjent av Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY). Det ligger 19 kilometer fra New Orleans sentrale forretningsstrøk. Flyselskaper som betjener denne flyplassen inkluderer Air Canada, American Airlines, JetBlue Airways, United Airlines og US Airways.