Leiebil Nashville

» Bilutleie » Leiebil Nashville
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Nashville

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Nashville. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Nashville guide

Leiebil Nashville

Bilutleie Nashville

Nashville er en velkjent by som ligger i delstaten Tennessee. Byen har en befolkning på 605,473 innbyggere (2009) og er 1,367.3 kvadratkilometer i størrelse. Nashville fikk sitt kallenavn «Music City» fordi det har vært et senter for musikkbransjen i mange år, særlig i sjangeren country.

Nashville er hjem til den svært kjente Grand Ole Opry, som har vært åpen siden 1925 og hvor mange country stjerner fikk sin start. Det er også Country Music Hall of Fame and Museum. Andre steder å se inkludere historiske steder som Belle Meade Plantation, Bicentennial Capitol Mall State Park, Belmont Mansion, og Fort Negley. Enkeltpersoner kan også ta en tur i Yazoo Brewery, besøke Adventure Science Center, Nashville Zoo, eller ta en tur, se en forestilling, og ta et måltid på general Jackson Showboat. Det finnes også en rekke golfbaner, deriblant Harpeth Hills Golf Course, Shelby golfbane og Two Rivers Golf Course.

Byen Nashville, Tennessee er betjent av Nashville International Airport (BNA). Det ligger i den sørøstlige delen av byen. Flyselskaper som betjener denne flyplassen inkluderer inkluderer Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines, og US Airways.