Leiebil Nashville Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Nashville Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Nashville Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Nashville Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Nashville Lufthavn guide

Leiebil Nashville Airport

Bilutleie Nashville Lufthavn

Nashville International Airport (BNA) er en felles sivil-militær flyplass som ligger 10.38 km fra sentrum av byen Nashville. Southwest Airlines har utpekt Nashville International Airport som et fokus by. I 2011, forutsatt flyplassen tjenester til 9,160,000 passasjerer, noe som gjør denne flyplassen det trettifemte travleste i hele USA.

Flyplassen har totalt fire rullebaner. Den lengste er 11,030 fot og i stand til å håndtere trafikk fra hvilken som helst type fly som er i bruk.

Noen av flyselskapene som tjeneste denne flyplassen inkluderer Air Canada, American Airlines, Delta Airlines, ExpressJet, SkyWest Airlines, Frontier Airlines og US Airways.

De fem travleste innenriksrutene til flyplassen mellom september 2010 og august 2011 var Atlanta , Georgia, Dallas / Fort Worth , Texas, Denver , Colorado, Chicago , Illinois, og Charlotte , North Carolina.

Den Nashville Airport er full av flotte fasiliteter som enkeltpersoner kan bruke til sin fordel om de kommer eller går fra flyplassen. Disse inkluderer nasjonale og internasjonale leiebilpriser kiosker, shoppingmuligheter, minibanker, valutaveksling, spise etablissementer, og turistinformasjon om hva du skal se og gjøre mens i Nashville, Tennessee.