Leiebil Missoula

» Bilutleie » Leiebil Missoula
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Missoula

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Missoula. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Missoula guide

Leiebil Missoula

Bilutleie Missoula

Byen Missoula ligger i delstaten Montana. Byen har en befolkning på 66,788 innbyggere (2010) og er 61.9 kvadratkilometer i størrelse. Det er hjem til de eldste og største aktive bryggerier i Montana. Det er også hjemmet til en av de sterkeste college fotball programmer gjennom Division I fotball Inndeling av NCAA – Montana Grizzlies.

Mange som kommer til Missoula nyte det fordi det er hundrevis av mål med skog rundt byen, som gir noen av de beste naturskjønne trail-systemer, inkludert Mt. Sentinel, Rattlesnake Wilderness, og Mount Jumbo. Mange av disse løypene er åpne hele året og det er løyper for turgåere begynner til de som er mer avansert. Andre utendørs aktiviteter å gjøre i området inkluderer fjellklatring, fiske, ski, golf, og rafting. Det er den perfekte ferie sted for menn og kvinner som liker utendørs.

Byen Missoula, Montana hjem til Missoula International Airport (MSO), også kjent som Johnson-Bell Field. Det ligger seks kilometer fra sentrum av byen. Flyselskapene service er Alaska Airlines, Allegiant Air, Delta Airlines, og Skywest Airlines.