Leiebil Minneapolis

» Bilutleie » Leiebil Minneapolis
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Minneapolis

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Minneapolis. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Minneapolis guide

Leiebil Minneapolis

Bilutleie Minneapolis

Byen Minneapolis, Minnesota er den største byen i staten. Det har en befolkning på 382,578 innbyggere (2010) og er 151.3 kvadratkilometer i størrelse. Minneapolis er kjent som «The City of Lakes» på grunn av de mange våtmarker og innsjøer som preger byen, inkludert Mississippi River. Det er det viktigste forretningssenteret mellom Seattle og Chicago. Byen huser også en rekke kulturelle organisasjoner som trekker inn folk interesse for billedkunst, teater, musikk og skriving.

Det er mye å se og gjøre mens i Milwaukee. Noen av de mest populære innsjøer og parker omfatter Cedar Lake, Lake Calhoun, og Lake Harriet. På disse vannene, er det strender, rasteplasser, tur-og sykkelstier, samt båtutleie.

Også, mens i byen, kan besøkende ta en baseballkamp med Minnesota Twins, en NBA basketball spill med Minnesota Timberwolves, eller en NFL spill med Minnesota Vikings.

Minneapolis er betjent av Minneapolis – St. Paul International Airport (MSP). Noen av flyselskapene som tjeneste denne flyplassen inkluderer Air Canada, AirTran Airways, American Airlines, Delta Airlines, Icelandair, United Airlines og US Airways.