Leiebil Milwaukee

» Bilutleie » Leiebil Milwaukee
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Milwaukee

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Milwaukee. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Milwaukee guide

Leiebil Milwaukee

Bilutleie Milwaukee

Byen Milwaukee ligger i delstaten Wisconsin. Det er den største byen i staten og den tjue åttende største i forhold til befolkningen i USA. Byen har en befolkning på 594,833 innbyggere (2010) og er 251,7 kvadratkilometer i størrelse.

Det finnes en rekke attraksjoner å se, deriblant Pabst Brewery Complex, Pabst Mansion, kupler, Milwaukee Art Museum og Milwaukee County Zoo.

Milwaukee er best kjent for sine bryggerier. Mens mange store operasjoner har krympet i det siste tiåret, er byen fortsatt «Brew City» med mange mikrobryggerier hele. Det var en gang hjem til de største bryggeriene i verden – Pabst, Miller, Blatz, og Schlitz. Noen steder å se om denne delen av byens historie inkluderer Miller-Coors Brewing Company og Lakefront Brewery. Alle bryggeriene tilbyr turer.

Festivaler i Milwaukee inkluderer Firkin Craft Beer Festival, Jazz in the Park, og Juneteenth Fay.

Den primære flyplass som betjener byen Milwaukee er General Mitchell International Airport (MKE). Det ligger åtte kilometer fra byens sentrale forretningsstrøk. Flyselskaper som betjenes av denne flyplassen inkluderer Air Canada, Delta Airlines, Frontier Airlines, Southwest Airlines og US Airways.