Leiebil Miami

» Bilutleie » Leiebil Miami
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Miami

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Miami. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Miami guide

Leiebil Miami

Bilutleie Miami

Miami ligger langs den atlantiske kysten av delstaten Florida. Byen har en befolkning på 399,457 innbyggere (2010) og er 143,1 kvadratkilometer i størrelse. Miami er sett på som et senter for internasjonal handel, kunst, underholdning, kultur, media, handel og finans. Det er en av de rikeste byene i USA og har en av de største konsentrasjonene av internasjonale banker. The Port of Miami er ofte referert til som «Cruise Capital of the World» som mange cruiseskip dokk der før du drar ut.

Mange besøkende liker å ta et raskt besøk til Little Havana i Miami sentrum. Den har en stor cubansk befolkning som kan skryte av mange latinske butikker og restauranter. Andre ting å se inkludere Miami Zoo, Jungle Island, en overflod av strender (inkludert South Beach og Miami Beach), og Space Miami. Det er også South Beach Food Tour, hvor enkeltpersoner lære historie South Beach og nyt den lokale kulturen gjennom mat.

Arrangementer og festivaler som arrangeres årlig i Miami omfatter Ultra Music Festival, Miami Fashion Week, Carnaval Miami, og Winter Party.

Den primære flyplass som betjener byen Miami er Miami International Airport (MIA) .Flyplassen ligger 13 kilometer fra Miamis sentrum. Det er den største innfallsporten til USA fra Latin-Amerika.