Leiebil Louisville

» Bilutleie » Leiebil Louisville
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Louisville

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Louisville. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Louisville guide

Leiebil Louisville

Bilutleie Louisville

Byen Louisville, Kentucky er den største byen i staten. Louisville har en befolkning på 741,096 innbyggere (2010) og er 1032 kvadratkilometer i størrelse. Louisville er hjemmet til den offisielle balltre av stor League Baseball – Louisville Slugger.

Mange besøkende elsker å gå gjennom gamle Louisville grunn av all den vakre arkitekturen. Det er mange gåturer som gir historien til noen av de mest historiske bygninger. Det finnes en rekke museer som Louisville Slugger Museum, Kentucky Derby Museum og Louisville Science Festival.

Hvert år er Louisville hjem til den årlige Derby Festival. Det skjer to uker før den populære Kentucky Derby på Churchill Downs. Det er en maraton, fyrverkeri skjermer, en ballong rase, en dampbåt rase, og deretter Pegasus Parade.

Det er også St. James Court Art Show. Etablert mer enn 50 år siden, er det en av de største kunstutstillinger i USA, viser kunstverk fra mer enn 600 kunstnere.

Flyplassen at tjenestene byen Louisville, Kentucky er Louisville International Airport (SDF). Det ligger 9.11 km fra sentrum av byen. Flyselskaper service flyplassen inkluderer American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines og US Airways.