Leiebil Las Vegas Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Las Vegas Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Las Vegas Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Las Vegas Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Las Vegas Lufthavn guide

Leiebil Las Vegas Airport

Bilutleie Las Vegas Lufthavn

Las Vegas Airport er kjent som McCarran International Airport (LAS) og er den primære kommersielle flyplassen for Las Vegas samt Clark County i Nevada.Det er fem miles fra Las Vegas ‘sentrale forretningsstrøk. I år 2010 ble McCarran International Airport oppført som tjueandre travleste flyplassen i verden i forhold til passasjertrafikken med 39,757,359 passasjerer håndteres. Det ble også rangert som nummer ni i verden for antall avganger og landinger, som ble oppført på 505,591 flybevegelser.

De primære fem største rutefly på flyplassen er Southwest Airlines, US Airways, United Airlines, Delta Airlines og American Airlines. Andre flyselskaper som flyr til og fra McCarran International Airport inkluderer Air Canada, British Airways, JetBlue Airways, Great Lakes Airlines, Hawaiian Airlines og Virgin amerikansk.

De fem innenlandsruter i løpet av året 2010 var Los Angeles, California, San Francisco, California, Denver, Colorado, Phoenix, Arizona, og Atlanta , Georgia.

Fordi flyplassen er i Las Vegas, flyplassen husene over 1200 spilleautomater i hele terminalen!

Inne i Las Vegas, er det ganske mange fasiliteter som reisende kan være interessert i. Disse inkluderer turistinformasjon, bilutleie kiosker, kjøpesentre butikker og restauranter, og minibanker for å ta ut penger for turen.