Leiebil Kansas

» Bilutleie » Leiebil Kansas
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Kansas

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Kansas. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Kansas guide

Leiebil Kansas

Bilutleie Kansas

Kansas, tilnavnet Sunflower State, ligger i Midtvesten og oppkalt etter en indiansk Tribe. Den totale stat har en befolkning på 2,871,238 innbyggere (2011) og er 213,096 kvadratkilometer i størrelse. Hovedstaden i Kansas er Topeka og den største byen er Wichita. Kansas har fått tilnavnet «Heart of America» ​​på grunn av sin geografiske plassering, og er godt kjent som en av innstillingene i den populære historien «The Wizard of Oz.»

 

Noen ting å se inkludere Kansas Cosmosphere og Space Center i Hutchinson, som er den nest største plassen museum i verden. Byen er også hjem til den årlige Kansas State Fair. Topeka er hjem til Brown v. Board of Education Museum og Kansas Historical Society and Museum.

 

Hver av regionene i Kansas har en litt noe å tilby. Eastern Kansas er der de større byene er plassert og Flint Hills er der noen av de siste av de levende gressletter av Great Plains ligger. Sørøst Kansas er en del av Ozarks regionen og tilbyr noen vakker natur.

 

Den travleste flyplassen i hele delstaten Kansas er det Wichita Mid-Continental Airport (IKT) .Det ligger i den sørvestlige delen av cityAirlines betjene flyplassen inkluderer AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, Delta Airlines, Frontier Airlines, og United Airlines.