Leiebil Kansas Lufthavn

» Bilutleie » Leiebil Kansas Lufthavn
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Kansas Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Kansas Lufthavn. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Kansas Lufthavn guide

Leiebil Kansas Airport

Bilutleie Kansas Lufthavn

Hovedflyplassen som serverer Kansas er Wichita Mid-Continental Airport (IKT), som ligger like sørvest for byen Wichita. Det er oppført som den travleste flyplassen i hele Kansas. I 2008 ble 1,615,075 passasjerer servert av denne flyplassen. Flyplassen fungerer i hovedsak regional luftfart over hele USA.

En ny terminal på flyplassen er i plan for bygging like vest for dagens terminal. Det vil være en to-etasjers, 272 000 kvadratmeter terminal som vil ha et moderne arkitektonisk utforming portretterer Wichita primære posisjon innen industrien i luftfarten.

De flyselskapene som betjener flyplassen inkluderer AirTran Airways, Allegiant Air, American Airlines, American Eagle, Delta Airlines, og United Airlines.

Mellom oktober 2010 og september 2011, var de travleste innenlandske ruter fra Wichita Mid-Continental Airport Atlanta, Georgia, Denver, Colorado, Dallas, Texas, Chicago, Illinois, og Houston , Texas.

Det er noen fasiliteter i Kansas Airport for å hjelpe personer ut, herunder turistinformasjon om området, annerledes minibanker, og bilutleiefirmaer tjenester som tilbyr opp gode priser på noen virkelig fine leiebiler fra ulike nasjonale selskaper.