Leiebil Jacksonville

» Bilutleie » Leiebil Jacksonville
car-rental

Sammenlign og finn beste pris på bilutleie i USA

Bilutleie Jacksonville

Sammenlign priser og finn billig bilutleie i Jacksonville. Vi søker blant mange firma for å finne de beste prisene på leiebil. Ubegrenset kjørelengde, alle nødvendige forsikringer og avgifter er inkludert i den prisen som oppgis.

Jacksonville guide

Leiebil Jacksonville

Bilutleie Jacksonville

Jacksonville er den største byen i hele delstaten Florida, både i form av dens landareal og dens befolkning. Byen Jacksonville har en befolkning på 821,784 innbyggere (2010) og er 2,292.15 kvadratkilometer i størrelse. Det ligger langs den atlantiske kysten og sorterer noen av de fineste strendene i hele staten.

Bortsett fra å nyte solen og surfe på de lokale strendene, er det mye annet å gjøre mens du bor i Jacksonville. Attraksjoner i byen inkluderer Museum of Contemporary Art, Cultural Center på Ponte Vedra Beach, Riverside Arts Market, Hemming Plaza, og Jacksonville Landing. Det er også to historiske nabolag – Avondale og Riverside. Arkitekturen gir mye om den tidsperioden de bydelene ble bygget.

Jacksonville har en rekke arrangementer og festivaler, inkludert Jacksonville Film Festival, Jacksonville Jazz Festival, springing Blues Festival (den største gratis utendørs bluesfestival i Florida) og Isle of Eight Flags Shrimp Contest, som er perfekt for dem som elsker alt som har å gjøre med pirater og reker.

Byen Jacksonville, Florida betjenes av Jacksonville International Airport (JAX) .Det ligger 18.15 kilometer fra Jacksonville travle sentrum distrikt.